Tu ce chiloţi porţi?

Ziceam, când eram chiar mai tânără de-atât, că relaţiile sînt ca o pereche de şosete – pe unele le cârpeşti, pe altele le porţi până la epuizare, pe altele le schimbi chiar înainte de vreme pentru că îţi dai seama, cu puţin noroc, că o să pută.

Iaca, astăzi mă gândesc că o comparaţie cu atât mai potrivită este între relaţii, în general, şi chiloţi. Relaţiile, ca şi chiloţii, sunt intime. Numai tu poţi şti de câte ori poţi purta aceeaşi pereche de chiloţi, ce chiloţi se potrivesc cu care pantaloni, pe care chiloţi îi porţi la întâlnire şi aşa mai departe. Prin urmare…

Uneori, mergi comando.

Pentru că nu îţi trebuie nicio pereche de chiloţi. Pentru că, în mod aproape bizar, te simţi mai bine în curu’ gol decât într-o oarecare pereche de chiloţi. Pentru că, la o adică, nu ai nicio urmă de elastic pe şolduri. Pentru că toate formele tale se pot simţi în largul lor şi nimeni nu are nevoie să ştie care anume emoţie se îndreaptă în care anume direcţie.

Şi, tocmai atunci când te hotărăşti să mergi comando, se trezesc toate magazinele să aibă reduceri la lenjerie intimă. De toate mărimile, culorile şi modelele. Numa’ chiloţi să ai. Da’ tu te-ai hotărât că azi şi mâine eşti comando.

Uneori, porţi chiloţii confortabili.

Sînt ăia pe care nu îi arăţi la lume decât în situaţii critice, pentru că nu sunt neapărat estetici. Dar sunt al naibii de confortabili! Nu te strâng de nicăierea, nu pătrund cu forţa pe niciunde, îţi lasă spaţiul tău, sînt acolo să te acopere, ba, uneori, îţi aduc şi ceaiul la pat şi îţi fac frecţie cu carmol (sau formol, după caz) când ţi-e rău. Pardon. Chiloţi.

Sînt ăia a căror culoare nu contează, că îi vei purta cu orice oricum, că te înveleşti cu alte textile şi poveşti peste. Sînt ăia care nu contează cât de înalţi sînt şi care îţi dau o senzaţie de siguranţă şi confort emoţional incomparabilă când de strâng în braţe. Cel mai probabil, îi ştii de ceva vreme, v-aţi obişnuit unul cu celălat, vă permiteţi glume de tot felul, aveţi amintiri de nedescris împreună şi puteţi fi voi înşivă când vă întâlniţi. Pardon.

Chiloţii ăia confortabili sînt ăia pe care îi porţi la orice ţinută, în special în momentele importante, doar pentru că ştii că e mai important felul în care te simţi şi faptul că ei există fix acolo unde sînt decât substraturile pe care nimeni altcineva în afară de tine şi de  el   ei nu le ştie.

Uneori, porţi chiloţii care vin bine.

Îţi intră în anus, în vagin sau în scrot – după caz. Îţi intră până în suflet. Şi te rod pe margini. Şi îţi cer de mâncare. Şi te fac să ai impresia că mergi pe cuie. Şi te gâdilă unde nu trebuie. Şi sînt cei mai inconfortabili chiloţi pe care ţi i-ai cumpărat sau i-ai primit sau i-ai furat şi pe care i-ai purtat vreodată, dar îţi fac un fund fenomenal, aşa că îi porţi.

Sînt ăia cu care îţi stă magnific în poze, care au un zâmbet absolut perfect, care te privesc de parcă ai fi cel mai perfect (pentru că da, “perfect” are grade de comparaţie) om de pe Pământ, şi care îţi suflă nicotină în meclă, îţi toarnă pe gât gaz, te intoxică cu minciuni, te trag de păr când tu nu vrei şi eventual îţi dau şi în şut în dondonel şi te trimit la mi’că-ta ocazional.

Pardon. Chiloţi. Sînt ăia care te avantajează din afară, dar îţi dau iritaţii despre care numa’ tu şi… interiorul tău ştiţi. Sînt ăia care în poze arată ireproşabil, dar când îi dai jos te simţi răs-dezvirginat şi fără nicio urmă de orgoliu sau demnitate personală.
Uneori, porţi chiloţii care se asortează.

Pentru unele ocazii, în unele contexte, aparent, e naşpa să apari în poponeţul gol. Prin urmare, îţi iei un partener. Cineva ca să arate bine la braţul tău, care să poarte o rochie care să se asorteze cu papionul sau invers, după caz. Cineva care să nu râdă prea tare, ca să nu pară ţărancă sau superficială, dar nici să nu râdă deloc, ca să nu ştie toată lumea cât de tută îi.

Pardon. Adică îţi iei nişte chiloţi a căror formă şi culoare să nu se zărească prin materialul rochiei sau pantalonilor, pentru ca lumea să nu îţi ghicească dedesupturile dintr-o singură privire. Iei nişte chiloţi care să te facă să te simţi sexy, interesant(ă) şi în siguranţ(ă) (ha!) în acelaşi timp. Că îi la îndemână, şi, decât să porţi chiloţi turcoaz cu Superman şi cu sclipici sub pantalonii ăia transparenţi, mai bine să ai nişte unii de culoarea pielii şi fără cusături, ca să nu te ghicească lumea cât de gay eşti. Nu că ar fi neapărat ceva rău să fii gay. Dar e. Dar nu că ar fi.

Uneori, deschizi sertarul şi porţi chiloţi.

Obosind să tot cauţi chiloţii perfecţi, deschizi sertarul, întinzi mâna şi iei o pereche oarecare de chiloţi că, vorba aia, balta-i plină de peşte. În sertar nu pot fi decăt numa’ chiloţ’ curaţ’ pe care nu i-ai mai purtat ori care sunt proaspăt spălaţi şi sunt ok, chiloţi care îţi oferă senzaţia de prospeţime pentru maximum 24 de ore. Dup-aia, de te speli ori nu, de îi schimbi ori nu, e alegerea ta. Nu te judecă nimeni. Nimeni dintre ăia care nu ştiu când ţi-ai schimbat ultima dată chiloţii. Mă simt ca doamna Stela, da’ iertate să-mi fie păcatele astrologice.

Alteori, găseşti chiloţii ĂIA.

Fericiţi sînt cei care găsesc chiloţii ăia. Căci a lor e fericirea pământenească şi sufletenească şi morală şi toate fericirile pe care le vor ei. În momentul în care ai găsit chiloţii care nu te strâng de nicăieri, care nu îţi lasă nicio urmă pe piele, care nu se văd prin pantaloni (indiferent de natura ţesăturii acestora), care te fac să te simţi bine în pielea ta şi să arăţi bine în formele tale… atunci fii fericit.

Odihneşte-te şi bucură-te de relaţia ta perfectă, fără să te întrebi de ce anume totul merge aşa de bine, fără să te întrebi ce cred ceilalţi despre chiloţii tăi perfecţi, fără să aştepţi ca ceilalţi să îţi confirme că chiloţii ăştia îţi vin perfect şi îţi fac un cur de mamă-doamne! Bucură-te de chiloţii tăi, care n-au nevoie nici de aerisiri, nici de cusături, nici de protej-slip, nici de asortări, nici de chiloţii de dinainte, nici de chiloţi intermediari sau de după.

Dacă ai găsit chiloţii ĂIA… bucură-te şi nu cerceta!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: