Cum să ucizi?

Se tot scriu cărţi despre cum s-a trăit, cum se trăieşte, cum este posibil să urmeze să trăim… mai puţin despre cum se moare şi cum se ucide.

tumblr_mcd6t3pBoB1qjxvugo1_500

Cum să ucizi? Important este să te hotărăşti că asta vrei să faci cu viaţa ta: să o dedici uciderii altora. Apoi trebuie să îţi impui să ucizi oameni cât mai diferiţi, astfel încât oamenilor legii să le fie cât mai greu să te găsească. Ştiu, m-am gândit la toate.

Nu trebuie să accepţi niciodată plata pentru o crimă: mai devreme sau mai târziu, cel care te plăteşte te va putea da în gât… în gâtu’ mă-tii, cu cratimă cu tot!

Cum ucizi? Cu indiferenţă. Nimic nu trebuie să fie personal, pentru că nimic nu este etern. Nici chiar plăcerea de a ucide idioţi.

Cum ucizi? Cu arme: albe, negre, cu lamă, cu arc, cu săgeţi, cu tăişuri, cu colţuri, cu greutate, din fier, lemn, piatră, sticlă, substanţe chimice.

Se ia omul, se toarnă pe gât acid sulfuric, se coase gura, ca să nu poată vomita, în cazul în care este viteaz.

Se ia sticla, se dă cu ea în moalele capului, se sare pe piepul omului până când îi provoci rupturi de coaste care îi vor străpunge inima şi plămânii, provocând hemoragie internă.

Se ia maşina, se bagă cheile în contact, se pune omul pe stradă, se calcă sub roţi. Nu ai carnet şi nu ştii să conduci? Nu-i bai. Faci trei luni de sală intensiv, se ia maşina, se aruncă peste om. Se aprinde cu un chibrit.

Se intră în casa omului, se stropeşte cu benzină, se aruncă chibrit în casă, se fuge, se face BOOM!

Se ia omul şi se bate până leşină. Se face pauză, se bea o cană cu apă şi se bate omul până te saturi. Se ia pulsul. Fără puls, victima nu mai are încotro.

Se ia un manechin gol, se prind în el mii de gândaci de subsol cu ajutorul unor bolduri. Se pune în dreptul uşii de la baia fetelor. Dacă nu mor de frică, mor de scârbă şi tot mor!

Se ia omul, se leagă cu sârmă ghimpată de ţevile de la subsol şi se uită acolo – va muri de foame, de sete, de greaţă sau din cauza rănilor pe care şi le va face încercând să scape.

Se ia cuţitul în mână, se merge sub podul Basarab sau în Gara de Nord şi se ucid toţi boschetarii.

Se fură un pistol de la un miliţian şi se împuşcă de la distanţă oamenii de seamă ai ţării.

Se asigură o supradoză de coca (-ină, nu coca-cola) unei piţipoance ratate dintr-un club de piţipoance ratate care se cred prinţese.

Se ia făcăleţul şi se joacă baseball sau golf cu capul vecinei de la trei.

***

În plus, se moare de ciudă, de râs, de frică, degeaba, devreme, de vreme, de inimă, de sete, de cald ori de frig, de boală sau de nebunie, de iubire, de vorbă. Se moare mâncând sau în somn, se moare din greşeală sau cu o ţintă în frunte, se moare aşteptând, se moare alergând, se moare făcând dragoste. Se moare de supradoză sau din lipsă de otrăvuri, se moare de alcool, se moare de dor, de nerăbdare, de emoţie, de bucurie.

Doamne fereşte, cum să zici că ai nevoie de o carte despre cum să ucizi? Ucizi cu mâinile şi cu voinţa ta. 

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. eu
    Sep 29, 2013 @ 20:17:43

    idiotii chiar trebuie sa moara…..nu e vina lor ca s-au nascut…dar e vina lor ca nu vor sa moara si cateodata au nevoie de ajutor….si mai trist e ca sunt al dracu’ de multi

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: