Iar din nou de la capăt

Iaca, pornesc din nou pe un drum nou. Din proprie iniţiativă şi asumându-mi responsabilităţi, aruncându-mă cu capul înainte şi sperând că nu îmi voi regreta alegerile mai târziu. Nimic nu este mai rău decât să nu am pe cine da vina şi să trebuiască să recunosc că eu am făcut ceva rău.

Totuşi, majoritatea lucrurilor nu sunt bune sau rele, ci doar sunt. Sunt alegeri pe care trebuie să le facem doar pentru a păşi într-o altă etapă. Este la fel cu locurile de muncă, cu blogurile, cu relaţiile şi cu orice cont din reţelele sociale.

Ce-am avut şi ce-am pierdut… nu ştiu. Prefer să mă gândesc la trecut într-un singur fel: fiecare alegere a fost o investiţie, aşadar nimic nu se pierde, totul se transformă, iar ideea aceasta este necesară pentru a mă putea ridica din nou, pentru a mă şterge din nou de praf şi a privi către un alt orizont, de la o altă înălţime, dintr-o altă perspectivă.

Nuanţele de jurnal vă voi ruga să le scuzaţi. Uneori sunt cam invazive, nu am ce să le fac: au voinţă proprie şi maniere mişeleşti de manifestare; adesea iau chipul unor idei subiective pentru ca ceva mai târziu să îmi dau seama că sunt de-a dreptul personale, numai că este prea târziu, iar dacă le exclud textul îşi pierde culorile. Nu îmi plac lucrurile fără culori.

Un lucru este cert: când o să mă fac mare, mă fac scriitor! Până atunci, cochetez cu blogging-ul, cu reviste, cu pretenţiile de designer de interior şi cu ce s-o mai găsi.

Pentru că tot ce fac eu îmi este drag mie, vă invit a vizita câteva dintre scrierile preferate:

– Cel mai nou: Mincinosus Superiorus;

– Probabil cel mai cunoscut: Cele mai mari probleme ale Bucureştiului;

– Cel mai depărtat, dar nu în timp: Suzana 🙂

– Cel mai reprezentativ, cred: un ne-sfârşit;

– Printre cele mai sinestezice: din când în gând;

– Printre cele mai jucăuşe: Poveste de August.

Voi începe aici, pentru că am nevoie de un spaţiu personal, dar, cu puţin noroc, mă voi întoarce periodic la partea mea de sinestezie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: